Werving & Selectie, Interim Recruitment en Advies

Jouw wervingsvraagstuk, mijn uitdaging

Pleasure in the job puts perfection in the work!

Talent vinden, herkennen en op de juiste plek laten ‘landen’. Dat is wat ik het liefste doe! Vanuit deze passie heb ik inmiddels veel organisaties aan nieuwe collega’s en veel kandidaten aan hun droomjob geholpen. Mijn expertise ligt in het bouwen van recruitmentteams en optimaliseren van processen, maar mijn hart gaat ook nog steeds sneller kloppen van het vervullen van een wervingstraject van A tot Z. Het liefst pas ik bij dit alles ook mijn kennis van de DISC methode toe om teams en matches te creëren die écht op alle vlakken 100% zijn!

Wil je de werving liever zelf in handen houden, maar zou je eens een kritische blik op je vacatureteksten en wervingsactiviteiten willen? Maak dan gebruik van mijn WervingsQuickscan🔎. Hiermee ontvang je praktische tips voor jouw employer branding, recruitmentkanalen en eventueel herschreven teksten, die je direct zelf kunt gaan gebruiken. Zit jij binnen no time op eigen kracht met die top kandidaat aan tafel! Wil je eens met mij sparren over jouw wervingsvraagstuk?

0011_601A7638

Werving & Selectie

Jouw vacature, mijn uitdaging! Van vacaturetekst, tot selectiegesprekken en alles wat daar tussenin zit. Altijd exclusief en op no cure no pay basis. Eventueel uitgebreid met persoonlijke DISC analyses per kandidaat.

Interim recruitment

Afhankelijk van mijn beschikbaarheid ben ik tussen de 16 en 32 uur per week inzetbaar op operationeel recruitment opdrachten of als recruitment manager om de werving en jouw team naar een hoger niveau te tillen.

De WervingsQuickscan🔎

Soms wil je gewoon een frisse blik van buitenaf. Iemand die door de bril van een kandidaat naar jouw vacature, wervings-methode en employer brand kijkt en gerichte tips geeft waarmee jij weer verder kan.