Werving & Selectie, Interim Recruitment en Advies

Jouw wervingsvraagstuk, mijn uitdaging

Pleasure in the job puts perfection in the work!

Talent vinden, herkennen en op de juiste plek laten ‘landen’. Dat is wat ik het liefste doe! Met ruim 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling heb ik vanuit deze passie veel organisaties aan nieuwe collega’s en veel kandidaten aan hun droomjob geholpen. Mijn expertise ligt in het bouwen van recruitmentteams en optimaliseren van processen, maar mijn hart gaat ook nog steeds sneller kloppen van het vervullen van werving & selectie trajecten van A tot Z.  Het liefst pas ik hierbij ook mijn kennis van de DISC methode toe om tot de match te komen die écht op alle vlakken 100% is! Lees hieronder meer over de diensten die ik aanbied. Wil je eens met mij sparren over jouw wervingsvraagstuk?

0011_601A7638

Werving & Selectie

Jouw vacature, mijn uitdaging! Van vacaturetekst, tot selectiegesprekken en alles wat daar tussenin zit. Altijd exclusief en op no cure no pay basis. Eventueel uitgebreid met persoonlijke DISC analyses per kandidaat.

Interim recruitment

Afhankelijk van mijn beschikbaarheid ben ik tussen de 16 en 32 uur per week inzetbaar op operationeel recruitment opdrachten of als recruitment manager om de werving en jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Advies en coaching

Soms wil je gewoon een frisse blik van buitenaf. Iemand die meekijkt vanaf de zijlijn en gerichte tips en adviezen kan geven waar jouw recruitment afdeling weer zelfstandig mee verder kan.