DISC coaching & workshops

Inzicht in gedrag, communicatie en drijfveren

It's a beautiful thing when a career and a passion come together!

Het DISC-model is een veel toegepaste en makkelijk te begrijpen methode die inzicht geeft in gedrag en communicatievoorkeuren. Het geeft niet alleen inzicht in je eigen gedrag, kwaliteiten en valkuilen maar ook in die van anderen. En dat is heel waardevol, want daardoor ben je beter in staat je in de ander te verplaatsen en jouw communicatie op hem of haar af te stemmen. Betere gesprekken, soepeler samenwerkende teams en meer inzicht in eigen gedrag en drijfveren: win-win-win! Lees hieronder hoe ik DISC voor jou kan toepassen in verschillende situaties.

Happy monday

Persoonlijke DISC analyse

In loopbaancoachingstrajecten is DISC een veelgebruikte methode om inzicht te krijgen in persoonlijk gedrag en drijfveren. Het kan het duwtje in de rug zijn voor het zetten van die volgende stap of het doormaken van persoonlijke groei. Ik help je hier graag mee!

DISC teamworkshop

In ieder team zitten mensen met uiteenlopende persoonlijkheden. Wanneer je de communicatiestijl en het gedrag van je collega beter begrijpt, versterkt dat automatisch de samenwerking en teamresultaten. In een interactieve workshop neem ik jouw team hierin mee.

DISC in recruitment

Goed weten wat voor persoonlijkheden je nodig hebt in je team of organisatie en deze eigenschappen kunnen toetsen met een DISC analyse. Daarmee verhoog je direct de kwaliteit van je wervingsproces en de uiteindelijke match op jouw vacature.